Oh Boy! oogst succes

Een dolenthousiast publiek was het afgelopen weekeinde in theater De Dillewijn in Ankeveen getuige van de unieke zangvoorstelling ‘Oh Boy!’ van Vocal Group Esperanto. Tot twee keer toe was de sprankelende en verrassende theatershow volledig uitverkocht.

De enthousiaste zangeressen van Esperanto gaven onder leiding van dirigent Dody Soetanto hun muzikale visie op de man. De toon werd gezet met een energieke uitvoering van Gods Gift to Women, om via nummers als Candyman en I Need a Hero te eindigen bij I’m So Glad I’m a Woman en de knallende toegift It’s Raining Men met alle medewerkers op het toneel. Esperanto werd ondersteund door de ‘boys’ van All Directions!, Onno en Lucio Conde Nieto van theatergroep Hartstocht, dansers van Dance Studio Silvia, ballerina Sanne Ephraim en een driekoppige band.

Esperanto-voorzitter Marieke Moraal is erg blij met het succes. “We zingen regelmatig op festivals, maar met deze voorstelling wilden we echt iets bijzonders neerzetten. Het is zo leuk om te zien dat na alle losse repetities alles uiteindelijk op zijn plek valt. Iedereen is bevlogen bezig geweest om iets moois neer te zetten en als het publiek dan zo ontzettend enthousiast is, dat is echt fantastisch.”

Dit bericht is geplaatst in Nieuws. Bookmark de permalink.